اگر درگیر پرونده قاچاق هستید باید بدانید از جمله جرایمی که در قانون برای ان مجازات هایی از جمله حبس و جزای نقدی در نظر گرفته شده است قاچاق است .پس قاچاق به عنوان یک جرم که دارای مجازات سنگین است از اهمیت زیادی برخوردار است و شما حتما در مواجهه با پرونده های قاچاق باید از وکیل قاچاق شیراز کمک بگیرید.
قوانین قاچاق کالا و ارز بسیار پیچیده و مبهم هستند و تبرئه کردن متهم قاچاق در مراجع قضایی کار دشواری است که فقط وکیل قاچاق شیراز میتواند با اشرافی که بر قوانین زیرا اثبات بی گناهی متهم پرونده بسیار مشکل بوده و مستلزم استفاده از وکلای قاچاق کالا و ارز در شیراز برای پرونده های کیفری است.
وکیل قاچاق شیراز
وکیل قاچاق شیراز وکیلی است که به نحوه رسیدگی به پرونده های قاچاق در دادگاه انقلاب و سازمان تعزیرات حکومتی اشراف دارد و با تسلطی که بر قانون قاچاق کالا و ارز دارد میتواند از موکلین خود دفاع نماید. قاچاق در قوانین ما تعریف شده است و عبارت است از انجام فعل یا ترک فعلی که بر خلاف تشریفات گمرکی صورت بگیرد .
در واقع شما زمانی که بخواهید به صورت قانونی جنسی را وارد کشور کنید باید از مقررات امور گمرکی ینی واردات پیروی کنید و تسریفات ان را رعایت کنید و همچنین زمانی که میخواهید جنسی را از کشور خارج کنید باید مقررات صادرات را رعابت کنید . حال اگر بدون رعایت تشریفات گمرک کالایی را وارد یا خارج کنید مرتکب جرم قاچاق شده اید .اگر مورد اتهام جرم قاچاق قرار گرفتید حتما از یک وکیل قاچاق در شیراز استفاده کنید .مطابق قانون قاچاق کالا و ارز گمرک به عنوان نگهبان مرز های اقتصادی کشور است و تمام ورودی و خروجی ها را چک میکند تا تشریفات گمرکی و بانکی و همچنین مجوز های لازم از مراجع دارای صلاحیت اخذ شود.
بهترین وکیل قاچاق شیراز
برای جلسه مشاوره با بهترین وکیل قاچاق شیراز حسن نیکزاد با شماره 09170011552 تماس بگیرید. ایشان دارای تجربه بالا در پرونده های قاچاق کالا و ارز میباشد و مراجعات زیادی به مراجع رسیدگی کننده به قاچاق را داشته است .
ایشان به دلیل داشتن پرونده های مختلف در زمینه قاچاق و تجربه و سابقه زیاد در این زمینه و موفقیت هایی که کسب کرده است توانسته است رضایت موکلان خود را جلب کند.همانطور که میدانید قاچاق کالا و ارز در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی و یا دادگاه انقلاب اسلامی است . بهترین وکیل قاچاق باید صلاحیت وکالت در این مراجع را داشته باشد . وکلایی که دارای تخلف انتظامی بوده اند و تنزیل درجه ئیدا کرده اند و وکیل ئایه دو هستند. یا کاراموزان وکالت صلاحیت وکالت در این دو مرجع را ندارند .
پس باید به این نکته توجه کنید که وکلای پایه دو و همچنین کاراموزان وکالت صلاحیت قبول پرونده های مربوط به قاچاق را ندارند مگر اینکه این جرم در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی باشد .
انواع قاچاق
در قانون جدای از این که قاچاق کالا جرم شناخته شده است قاچاق ارز نیز جرم شناخته شده است . قاچاق انواع مختلفی دارد که در ادامه ان را تشریح میکنیم.
قاچاق انسان
قاچاق اسلحه
قاچاق سوخت
قاچاق مواد مخدر
قاچاق اعضای بدن
و…
همانطور که در بالا مشاهده کردید قاچاق مصادیق مختلفی دارد و شامل تمام کالاهایی که ارزش اقتصادی دارند و در کف بازار خرید و فروش میشوند میشود . حال اگر این کالا بدون رعایت تشریفات و اجازه از دولت (وزارت اقتصاد و امور دارایی ) از کشور وارد یا خارج شود قاچاق نام دارد. در قانون برخی از مصادیق قاچاق مجازات اعدام تعزیری دارد.و برخی دیگر نیز فقط جرای نقدی و حبس دارد.
قاچاق ارز رایج کشور ها
ارز در واقع عبارت است از پول ملی کشور ها که در ان رواج دارد و معاملات اقتصادی و خرید و فروش ها به واسطه ان انجام میشود. مثلا در ایران و عمان ارز ریال رواج دارد و پایه تمام مناسبات اقتصادی را شکل میدهد. یا مثلا در کشور ایالات متحده امریکا ارز رایج و رسمی دلار $USD رواج دارد . حال اگر این مقدار ارز بدون دادن اظهارنامه گمرکی تایید شده توسط بانک مرکزی به مقداری بیش از ان مقدار که در قانون امده است وارد کشور شود یا از ان خارج شود قاچاق ارز نام دارد .
قاچاق کالاهای ممنوع
برخی از کالاها وجود دارند که ممنوعیت شرعی و قانونی دارند و در قانون و شرع خرید و معامله انها ممنوع اعلام شده است . به طور مثال در شرع مقدس اسلام خرید و فروش شراب و خوک و الات قمار و لهو و لعب ممنوع است و شما نمیتوانید ان ها را به کشور وارد یا خارج کنید یا در بازار های داخلی معامله کنید . در غیر اینصورت شما مرتکب جرم قاچاق کالای ممنوعه شده اید.
برخی از کالا ها نیز شرع ان را ممنوع نکرده است اما در قانون خرید معامله انها ممنوع است مثل سلاح جنگی که در قانون مجازات قاچاق اسلحه و مهمات و دارندگان سلاح و مهمات غیرمجاز در ماده یک ان را ممنوع اعلام کرده است .
ماده۱ـ قاچاق سلاح، مهمات، اقلام و مواد تحت کنترل عبارت از وارد کردن آنها به کشور و یا خارج نمودن آنها از کشور به طور غیرمجاز است.
تفاوت محصول مجاز مشروط و مجاز
در قانون امور گمرکی کالاها از حیث ورود و خروج و ممنوعیت یا عدم ممنوعیت معامله انواع مختلفی دارد که در ادامه انها را بررسی میکنیم . کالای ممنوع یکی از انها بود که در تیتر بالا به ان اشاره کردیم . اما نوع دیگر کالا کالای مجاز میباشد این نوع کالا عبارت است از کالایی که ورود و خروج ان از گمرک مجاز است.
اصل بر این است که تمامی کالاهایی که ارزش اقتصادی دارند در دسته کالای مجاز قرار میگیرند مگر این که به موجب شرع یا قانون استثنا شده و ورود و خروجشان ممنوع شود .و صاجب کالا با ارایه اظهارنامه گمرکی و پرداخت عوارض و انجام تشریفات کالا خود را ترخیص مینماید.
نوع دیگر از کالا کالای مجاز مشروط است یعنی این کالا مجاز است ولی برای ترخیص نهایی باید مجوز ان را از سازمان مربوطه بگیرید . مثلا برای صادرات پرنده وحشی باید از سازمان محیط زیست مجوز بگیرید.و در صورتی که مجوز نگیرید کالا قابل ترخیص از گمرک نیست .
مرجع صالح رسیدگی به قاچاق
قاچاق در برخی از موارد تخلف است و در برخی از موارد جرم است . در تمام مواردی که قاچاق دارای حبس بوده یا سازمان یافته باشد یا به حدی وسیع باشد که موجب اخلال در نظم اقتصادی کشور شود و شخص مرتکب مفسد فی الارض شناخته شود در صلاحیت دادگاه انقلاب است و به عنوان جرم شناخته میشود و قابل مجازات است . اما در سایر موارد در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است و تخلف است نه جرم .
مشاوره حقوقی قاچاق
استفاده از وکیل قاچاق شیراز باعث میشود شما از مسیر درست پیش بروید .و پرونده شما به شکل درستی بررسی شود و یک شخص اگاه به قوانین از شما دفاع کند. وکیل اوراق پرونده شما را مورد بررسی قرار میدهد و ماهیت جرم قاچاق را بررسی میکند که ایا این قاچاق تخلف است یا جرم و مرجع صالح ان کجاست ؟
همچنین وکیل با توجه به پرونده شما سناریو دفاعی طراحی میکند . و از شما دفاع میکند. و بررسی میکند که ایا قابل تخفیف است یا خیر و میتوانید از معافیت های قانونی استفاده کنید یا خیر ؟
شما میتوانید با مراجعه به دفتر وکالت حسن نیکزاد از مشاوره حضوری ما بهره مند شوید . همچنین در صورتی که نمیتوانید به هر علت به دفتر ما مراجعه حضوری داشته باشید میتوانید با شماره تماس 09170011552 تماس حاصل فرمائید و از مشاوره رایگان و تلفنی ما بهره مند شوید .
جرم قاچاق در قانون
همانطور که گفتیم قاچاق در بعضی از موارد جرم است و تخلف نیست .در قانون مواردی مجازات تخلف قاچاق به شرح زیر است:
ماده 18 مكرر(الحاقي 21ˏ07ˏ1394)- نگهداري ، عرضه يا فروش كالا و ارز قاچاق موضوع ماده (18) اين قانون حسب مورد توسط واحدهاي صنفي يا صرافي ها تخلف محسوب و مرتكب علاوه بر ضبط كالا و ارز به ترتيب زير جريمه مي شود:
الف (الحاقي 21ˏ07ˏ1394)ـ مرتبه اول : جريمه نقدي معادل دو برابر ارزش كالا يا بهاي ريالي ارز قاچاق
ب (الحاقي 21ˏ07ˏ1394)ـ مرتبه دوم : جريمه نقدي معادل چهار برابر ارزش كالا يا بهاي ريالي ارز قاچاق
ج (الحاقي 21ˏ07ˏ1394)ـ مرتبه سوم : جريمه نقدي معادل شش برابر ارزش كالا يا بهاي ريالي ارز قاچاق و نصب پارچه يا تابلو بر سردر محل كسب به عنوان متخلف صنفي و تعطيل محل كسب به مدت شش ماه
تمام موارد بالا تخلف محسوب میشود (جرم نیست ) و در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است .و سازمان تعزیرات شخص متخلف را حسب مورد به یکی از موارد بالا محکوم مینماید .همچنین در مواردی که قاچاق جرم است در صلاحیت دادگاه انقلاب اسلامی است و شخص قاچاقچی به شرح زیر مجازات میشود :
ماده 70- مرجع رسيدگي كننده ذي صلاح در مورد شركتها و مؤسسات حمل و نقل داخلي و بين المللي كه مديران يا متصديان آنها مرتكب قاچاق كالا يا حمل كالاي خارجي فاقد اسناد مثبته گمركي شده اند با توجه به شرايط، نحوه، دفعات ارتكاب جرم و شخصيت مرتكب علاوه بر مجازات هاي مقرر در اين قانون به شرح زير حكم مي نمايد:
الف- مرتبه اول سه تا شش ماه محروميت اشتغال مديران يا متصديان
ب- مرتبه دوم شش ماه تا يك سال محروميت اشتغال مديران يا متصديان
تبصره- در صورتي كه شركت و مؤسسه به قصد قاچاق تأسيس شود و يا پس از تأسيس، فعاليت و هدف آن به اين منظور منحرف گردد در مرتبهٴ اول، فعاليت شركت سه ماه تا يك سال تعليق مي شود و در صورت تكرار، شركت منحل مي گردد.
خلاصه مطلب
در صورت مواجهه با پرونده قاچاق بهترین و هوشمندانه ترین کار مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری میباشد.وکیل میتواند با علم و تخصص خود در جرایم کیفری پرونده شما را مورد ارزیابی قرار دهد و به شما کمک کند که تبرئه شوید یا در مجازات خود تخفیف بگیرید.وکیل با اشراف بر قانون قاچاق کالا و ارز اسناد و مدارک و دلایل موجود را جمع اوری و بررسی میکند و به نفع شما در دادرسی به انها استناد میکند.